NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El plenari municipal aprova una amortització anticipada de 800.000 euros de deute financer

També aprova la cessió dels terrenys per a la construcció del Palau de Justícia

El plenari municipal de Xàtiva va aprovar aquest dissabte l’amortització anticipada de deute financer finançat amb romanent de tresoreria en 534.728 euros, arribant fins a 800.000 euros, amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Xàtiva Unida i Ciutadans i l’abstenció del Partit Popular. Una amortització que permetrà alliberar crèdits i interessos el proper any.

Altre dels aspectes que van ser aprovats, amb unanimitat de tots els partits polítics va ser la cessió (o mutació demanial) de part dels terrenys que formen part del complex del Reial Monestir de Santa Clara per a la construcció de la futura seu judicial per part de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública. L’alcalde, Roger Cerdà, va agrair el treball del Departament d’Urbanisme i de Contractació de l’Ajuntament per arribar als terminis marcats.

El plenari també va aprovar, amb els vots a favor del PSPV-PSOE i Ciutadans, els vots en contra de Xàtiva Unida i l’abstenció del Partit Popular, la conversió del Consell Esportiu Municipal en un òrgan consultiu de l’Ajuntament ja que fins ara l’organisme tenia un caràcter autònom.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.