NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb Ximo Corts

President de la Associació Amics de la Costera

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal rebem la visita de Ximo Corts, President de la Associació Amics de la Costera que des de mitjans d’octubre ha estat  impulsant un cicle de conferències per commemorar el 500 aniversari de la mort de Lucrecia de Borgia. Unes conferències que conclouen el pròxim divendres 13 de desembre on la clausura coincidirà amb la reobertura de l’espai dedicat als Borgia ubicat a la capella de l’antic Hospital Real de Xàtiva.

Amics de la Costera es una Associació i un Institut d’Estudis Comarcals que te com a raó de ser la promoció i la indagació en la cultura de les nostres comarques. Ens explica els fonaments i els objectius el seu president a l’entrevista completa.

No se la perden.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.