NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Travessia en kitesurf d'Oliva a Eivissa

Els esportistes Pepe Carratalá i Gabriela Vila denunciaran la situació del Mediterrani amb aquest repte

La platja de Les Bassetes d’Oliva serà protagonista de l’eixida de la primera travessia Oliva – Eivissa en kitesurf, una gesta que mou el desafiament de l’expedició “Salvem els oceans” i que serà realitzada, en condicions extremes, per dos esportistes valencians, Pepe Carratalá i Gabriela Vila Andreu. Aquesta odissea marítima, mai abans realitzada en kitesurf, d’una distància de 70 milles nàutiques, s’empren per a denunciar que el Mediterrani es mor, per a cridar l’atenció sobre un fet constatable ja que és el mar més contaminat del planeta.

La travessia s’anunciarà uns dies abans, quan les condicions meteorològiques ho permitisquen i durarà unes cinc hores aproximadament.

“Bassetes” serà la platja-base del començament d’aquesta gesta que serà retransmesa íntegrament en directe per streaming amb imatges i coordenades de geolocalització 24 hores. En tot moment els esportistes estaran assistits per una embarcació de recolzament.

Pepe Carratalá és precursor en la Comunitat Valenciana de la modalitat de l’esport extrem conegut com “kiteboarding” i organitzador i integrant de nombrosos desafiaments marítims al llarg d’una dilatada trajectòria en clau personal de conscienciació personal. Aquesta nova travessia està organitzada pel club Kitezone-València en col·laboració amb les regidories de Turisme, Platges i Esports d’Oliva i compta amb el suport de “Xufatopia”, de l’hotel Oliva Playa i de Tossalet Producciones.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.