NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Al marc de les festes de la Puríssima s'estrena el ball dels Gegantons

Les ultimes figures adquirides per la Associació de Gegants i Cabets d'Ontinyent

L'associació de Gegants i Cabets d'Ontinyent va presentar el dissabte a les sis i mitja de la vesprada el ball de les figures més noves, els Gegantons, els quals es van donar a conèixer a la passada trobada de colles de gegants i cabuts. Uns balls en els que els xiquets i els mes joves d’Ontinyent cobren protagonisme a les celebracions de les Festes de la Puríssima

L'habitual eixida de la vespra va fer una xicoteta parada en la plaça Major per a presentar a tot el públic el nou ball dels Gegantons, que va comptar amb música composta per Joan Garcia Aparici i la dansa dissenyada per Concep Tortosa Ballester.

La vespra va arranar a les sis de la vesprada de la plaça de la Vila, on es va poder gaudir dels balls dels Cabets, Gegants i Tartuga (6:35) , que també es van representar a la plaça de Sant Pere de Verona.

Sobre les 19:00 de la vesprada, els Gegantons van cobrar protagonisme amb l'estrena del ball i partir d'aqueix mateix moment es van unir al festeig continuant la desfilada per la resta de punts de ball: Un recorregut circular que va fer parada a la placeta Latonda, Sant Carles, la Xixonenca, la residència Sant Francesc, el final del carrer Major, i ja de tornada a  la Xixoneca,  a Sant Carles, a plaça Major i finalment a la plaça de la Vila.

A més, el diumenge Ontinyent va acollir  la processó de la Puríssima, en la qual també particioparen juntament amb la resta de balls, en el següent ordre: Cabets, Gegants, Arquets, Veta, Cavallets, Pastorets, Moma, Tartuga i Àguila, que va tancar la part cívica de la desfilada.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.