NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista amb la Regidora Reme Sinisterra

La responsable de les àrees de Medi Ambient i Arts Escèniques ens presenta la iniciativa "Fem Natura" i la programació Nadalenca del Conservatori entre d'altres iniciatives

Hui a l’entrevista del Bon Dia Comarcal ens visita Reme Sinisterra, Regidora de Medi Ambient, Residus Urbans, Arts Escèniques i Conservatori.

L’edil ens presenta la iniciativa “Fem Natura”  que pretén revitalitzar la zona de la Cova Negra amb un diagnòstic i una posterior arreplegada de fem. Una proposta per a conscienciar al mateix temps de la importància de respectar i cuidar del medi ambient, que també servirà per fer un diagnòstic del nivell de contaminació per abocaments a aquest paratge natural

La activitat compta amb la col·laboració del voluntariat del Consell de la Joventut de la ciutat i qualsevol persona interessada pot participar. Es dura a terme en dos jornades: Aquest dissabte 14 de desembre, amb eixida a les 9:30 des de l’Ajuntament i el dia 8 de febrer.

A més també desvelem la programació Nadalenca  programada des del Conservatori Lluis Milà i d’altres propostes escèniques com el Concurs de Joves Intèrprets o la Gala de ball que es celebrarà en abril, entre d’altres moltes.

Descobriu tots els detalls de la iniciativa “Fem Natura”, oberta a tota la ciutadania i de tots els moviments de les regidories de Reme Sinisterra  a l’entrevista completa.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.