NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

"Aquest Nadal Compra als comerços alcudians"

Una campanya de proximitat a l'Alcúdia de Crespins per dinamitzar el comerç local fins al 3 de gener

Huitanta negocis de L´Alcúdia de Crespins s’han adherit a la Campanya de Nadal que va començar el passat divendres dia 6 de desembre i continuarà fins al 3 de gener.

Es tracta d’una iniciativa desenrotllada a través de l’àrea de Promoció econòmica i Comerç per tal de fomentar l’activitat en el teixit comercial del municipi amb motiu de l’arribada de les festes nadalenques.

El Regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia León, ha emfatitzat que, la intenció es animar a les veïnes i veïns de la localitat a consumir en els establiments locals per dinamitzar l’activitat dels negocis i també impulsar la creació d’ocupació.

A més dels huitanta negocis participants, l’edil ha remarcat que aquest any a més, s´han adherit els bars, restaurants i tendes de subministraments

La finalitat principal d’aquest projecte és donar suport als comerços locals durant els mesos de major consum i reactivar l’activitat comercial local, motivant a les persones consumidores de l´Alcúdia de Crespins a realitzar les seues compres nadalenques en el seu municipi i, d’aquesta manera, poder participar en diferents sortejos.

Primerament, el dia 27 de desembre, es realitzarà un sorteig a cada establiment d´una cistella i en segon lloc, amb els participants de tots els comerços, se sortejarà un viatge de cap de setmana i dos xecs regal (per consumir en el municipi) a l´ajuntament el dia 3 de gener. Amb cada compra, en els establiments participants entregaran als clients un tiquet, que hauran d’emplenar amb les seues dades i depositar-lo en les urnes que s’habilitaran per a tal efecte.

A més a més, per a concloure la campanya 2019-2020, com a novetat aquest any s´ha organitzat el “I concurs de decoració nadalenca del comerç local” amb l´objecte de promoure la creativitat dels comerciants a l´hora de presentar els seus establiments, de manera que siguen més atractius i es cree un ambient festiu. Aquest concurs se celebrarà des del 6 de desembre fins al dia 3 de gener, dia que es lliurarà el premi.

Per últim, destacar el caràcter solidari del comerç alcudià, totes i tots els que ho desitgen podran participar aportant un joguet nou o en bon ús als establiments participants i després des de l’ajuntament ho destinarà a l’Associació ASPANION de València, dedicada a aconseguir fons per als xiquets i xiquetes amb càncer i a l’Associació Compartim que es el Banc d’aliments a l’Alcúdia de Crespins.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.