NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Exposició "Blanquinegre a 90 minuts de la glòria"

Un recorregut fotogràfic per les finals jugades pel València entre 1941 i 1981 fa parada en Llocnou d'en Fenollet

La Casa de Cultura de Llocnou d’en Fenollet acollia el dimecres de vesprada la inauguració de l’exposició “Blanquinegre a 90 minuts de la glòria” organitzada per la Fundació del València CF amb la col·laboració de l’ajuntament i la penya valencianista local. Una mostra mot especial que convida a tots els aficionats, molts foren els que ahir acudiren a la cita, a un recorregut fotogràfic per les finals jugades pel club de Mestalla entre 1941 i 1981, una de les èpoques més recordades del club. A més a més també va estar exposada la Copa del Rei del Centenari de València. L’exposició fa parada en aquesta localitat de la Costera; entre altres coses, pel desig del seu alcalde, Salvador Revert qui fou jugador del València als anys 80. També es va comptar amb la presència d’altre ex-jugador al que li uneix una gran amistat, Ricardo Arias.

La mostra compta amb un total de 68 fotografies en blanc i negre de l’Agència EFE i en elles podem gaudir els moments fonamentals de les finals jugades pel València CF des de la Copa guanyada a l’Espanyol per 3-1 al 1941 fins a la Supercopa d’inici dels anys 80. Un període dels més especials per a l’afició “xe” i per als futbolistes que formaren part d’ell.

A la inauguració no va faltar la pólvora; els parlaments dels protagonistes i l’intercanvi de regals com l’acta de fundació del club lliurat a l’alcalde per parat de la Fundació del València o una samarreta per a la penya local. Però sens dubte el més destacat fou poder-se immortalitzar amb la Copa del Rei guanyada al Barça el passat maig en l’any, a més del Centenari. Per aquesta llarga cua passarien molts aficionats i molts xiquets.

“Blanquinegre a 90 minuts de la glòria” romandrà a la localitat fins al 26 de desembre.

Una exposició per al record que també ajuda als més joves a interioritzar-se en els esdeveniments històrics del València que de segur ajudarà a fer més afició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.