NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació de València subvenciona 130 vehicles elèctrics i 79 punts de recàrrega en 108 municipis

Una ferma aposta per la mobilitat sostenible

La Diputació de València, a través de l’àrea de Medi Ambient ha destinat als últims dos anys 1.750.000 euros per a subvencionar la compra de vehicles elèctrics, un total de 127  i la instal·lació de 79 punts de recàrrega a més d’un centenar de municipis de la província. Una aposta per la mobilitat sostenible que ha permès impulsar l’electrificació de les flotes locals i reduir les emissions contaminants.

El primer dels plans va vore la llum en 2018 amb un pressupost de 750,000 euros que s’ha executat en més d’ un 90%. La convocatòria d’ajudes d’aquest 2019 es troba en fase d’adjudicació per part dels ajuntaments. La inversió ascendeix fins al milió d’euros i també creix el nombre de municipis beneficiats amb 64 sol·licituds ateses del centenar presentades. El màxim d’aportació per municipi és de 20.000 euros i com exemples tenim els menuts camions elèctrics adquirits per Bocairent o les 14 bicicletes elèctriques que El Palomar ha comprat per al seu càmping municipal.

En paral·lel a aquestes ajudes, la Diputació també ha posat en marxa campanyes de conscienciació amb un programa de jornades comarcals que va arrancar en 2017 amb l’objectiu d’explicar els avantatges de la mobilitat elèctrica. Per al 2010 hi ha programades 7 jornades que faran parada entre altres, a la Font de la Figuera i Ròtova.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.