NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

VIII Festival de Circ i Teatre d'Ontinyent del 20 al 29 de desembre

Participen 11 companyies nacionals i internacionals

Del 20 al 29 de desembre, Ontinyent celebra el vuitè Festival de Circ i Teatre que compta enguany amb la participació d’11 companyies nacionals i internacionals, moltes d’elles valencianes però també arribades des de Catalunya, Madrid, País Basc, Aragó i fins i tot Kenya. Una programació de qualitat que arribarà pràcticament a tots els barris de la ciutat.

La companyia keniata Black Blues Brothers obrirà el festival el divendres 30 a les set i mitja a la Plaça Major.

Del circ i teatre, la programació de Nadal a Ontinyent donarà pas a altres cites com la Sant Silvestre, l’arribada de l’home dels nassos, el mercat de Reis i les activitats organitzades per l’associació de Reis Mags.

Per la vesprada es representarà “Isla” de la companyia D’Click, guanyador de diversos premis. Serà a les sis i mitja a la plaça Coronació. El diumenge el focus es centra al carrer Major. A partir de les cinc amb una ludoteca de jocs gegants i una hora i mitja després amb “Fili Busters” de la Companyia Mortelo & Manzani on l’humor estarà molt present. Després d’un descans es tornarà el dia 26 amb una ja clàssica producció local.

Divendres 27 el torn serà per a La Raspa i els polifacètics personatges del seu “Freak Show” i un dia després, de nou al teatre Echegaray es gaudirà de l’espectacle “Chufla” que fusiona clown i flamenc. El festival conclourà el diumenge 29 a la plaça Pere IC amb “Xef Nature” de la companyia basca Markeliñe.

El dissabte 21 es comptarà amb tres propostes. L’espectacle de matí es farà coincidir amb l’activitat “Càrrecs Solidaris” de la Societat de Festers.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.