NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Elisa Ferrer "Temporada de avispas"

L'alcudiana presenta en la seua localitat la seua novel·la guanyadora amb el Premi Tusquets

El divendres 13 de desembre per la vesprada, la Sala Generalitat de l‘Alcúdia de Crespins presentava aquest magnífic aspecte amb un nombrós públic congregat per assistir a la presentació de la novel·la “Temporada de avispas” a càrrec de la seua autora, Elisa Ferrer, local del poble i guanyadora amb aquesta, la seua primera obra, del prestigiós Premi Tusquets 2019. L’acte, va comptar amb la participació de la periodista també alcudiana Sara Pedrola i del mateix alcalde, Roberto Granera, qui felicitava públicament a l’escriptora, a la que va obsequiar amb un socarrat.

El premi, pel qual va obtenir una bestreta de 18.000 euros sobre drets d’autor va ser atorgat de forma unànime pel jurat presidit per Almudena Grandes i integrat per Antonio Orejudo, Eva Cosculluela, María Tena, guanyadora de la convocatòria anterior i l’editor Juan Cerezo. Tots ells van destacar de la novel·la que està relatada amb una veu molt personal, de gran naturalitat i eficaç emoció. “Temporada de avispas” és la història d’una jove que es retroba amb son pare absent i recapitula una infància desemparada. Es va imposar entre els 716 treballs que es presentaren al Premi Tusquets.

La cita conclouria amb la signatura de llibres.

Ferrer, llicenciada en Comunicació Audiovisual i graduada en el Màster d’Escriptura Creativa per la Universitat de Iowa, ha treballat com guionista de televisió i analista de guions en RTVE. A més ha publicat articles, contes, assajos i poemes en revistes literàries i altres mitjans.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.