NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Nou taller d´ocupació per a 36 persones

275.000 euros serviran per a pagar salaris d´alumnat i professorat

Ahir es presentava en Benigànim el taller d’ocupació “Arrels” que donarà feina durant sis mesos a 36 persones i que consta de tres especialitats: agricultura ecològica, repoblació forestal i promoció turística. El pressupost ascendeix a 275.000 euros que serviran per a sufragar els costos que es genere, els salaris de l’alumnat i del personal docent.

El taller es divideix entre classes teòriques i les actuacions en el municipi.

Per altra banda, també s’han incorporat com operaris de l’ajuntament un total de 33 persones per treballar en distintes àrees. Els fons provenen de distintes subvencions: Ezonai de la Conselleria d’ocupació destina 29.600 euros: el Servei Públic d’Ocupació Estatal, 10.500 euros i sis joves s’han beneficiat del Salari Jove amb 34.500 euros de pressupost.  L’ajuntament també ha contractat a sis obrers a través del pla d’ocupació conjunt de la Generalitat i Diputació. En total sumen uns 350.000 euros amb els que s’ha contractat a 69 persones. 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.