NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Resultats al ciclocròs Ciutat de Xàtiva

S'imposen el campió d'Espanya Felipe Orts i la set vegades campiona del món, Marianne Vos

En categoria junior masculí, Igor Arrieta va allargar la seua ratxa amb aquesta ja sis carrers imbatut; en fèmines cadet, el triomf fou per a Nicole Castillo; en Màster 30 per a José Luis Blanco; en màster 40 victòria per a Iván Martínez i en 50 per a Juan Moya. En les proves reservades per a les Escoles de Ciclisme, en alevins s’imposaren dos corredors del club organitzador, Bicicletas Sanchis, Vicent Andrés i Miriam Gerrero.  

Un circuit dur amb unes pujades impressionats i baixades d’igual magnitud on els ciclistes han tingut que esforçar-se de manera notable inclús patint caigudes i moltes punxades pels nombrosos esvorancs. Ideal per a la gent experimentada, que ja repeteixen any rere any i que també resulta fantàstic per als espectadors. I tot barrejat amb el marc incomparable que és la costa del castell de Xàtiva

La costa del castell ha acollit el Ciclocròs Internacional Ciutat de Xàtiva, prova de classe C2 i que en les categories no UCI va suposar la tretzena prova puntuable per a la Challenge de ciclocròs de la Comunitat Valenciana. En la prova elit i sub23, de caràcter internacional, els dos favorits no van defraudar. El campió d’Espanya Felipe Orts es va imposar a la prova en la que és ja la seua setena victòria. El valencià va avantatjar en 50 segons al seu ex company Ismael Esteban. Tercer a 1´10 i millor sub23 fou Xabier Murias. La carrera femenina va registrar la victòria de la set vgades campiona del món Marianne Vos. Les asturianes Aida Nuño, a més de dos minuts i mig i Lucía González, que va patir una caiguda, es van haver de conformar amb la segona i tercera posició. Destacar la quarta plaça de l’ontinyentina Sofia Rodríguez.

La prova fou tot un èxit organitzatiu de l’equipo Bicicletas Sanchis, que ha aconseguit proposar el circuit més dur de tota Espanya.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.