NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Sant Silvestre tindrà lloc el 30 de desembre

Recapta enguany fons per a l'Associació Parkinson Benicadell

La Cursa Sanat Silvestre Solidària d’Ontinyent, que espera tornar a superar els 2000 participants recaptarà fons enguany per a l’Associació Parkinson Benicadell. Serà com sempre el 30 de desembre al seu recorregut habitual de 5 quilòmetres amb punt de partida a la plaça Major i inclourà regals per a tots els participants, alguns d’ells cedits per Caixa Popular. La carrera està organitzada per la regidoria amb col·laboració dels clubs locals de Triatló, Ciclisme i Atletisme.

Els dorsals ja es poden adquirir a l’Ajuntament, el poliesportiu, la piscina coberta, les tendes d’esports locals Rull, Lurbel i Quilòmetre 42 i a la seu de l’Associació, sempre al preu d’1 euro que aniran destinats als programes de la mateixa; entre ells serveis com el de logopeda, gimnàstica, taller de memòria i musicoteràpia. Actualment l’associació compta amb una trentena de membres.

Seguidament es realitzaran sorteigs donats pels comerços i entitats locals que també es sumen a la festa de la Sant Silvestre.

Els avituallaments de la meta inclouran una carpa on es posarà a disposició dels participants aigua d’Ontinyent. Més tard, des de les deu de la nit al gimnàs del CEIP Carmelo Ripoll hi haurà un sopar de baix-braç.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.