NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Reparació de la senda del paratge natural de la Cova Negra

Després del seu deteriorament pels últims episodis de pluja

L'Ajuntament de Xàtiva ha realitzat una sèrie de reparacions i millores en el paratge natural de la Cova Negra i, en concret, en la seua senda d'accés per l’increment de la degradació i les inclemències meteorològiques de la DANA del passat setembre.

La pràctica del senderisme i les activitats esportives per part dels visitants d’aquesta zona són entre d’altres els motius pels quals s’ha decidit compensar els danys ocasionats. Així, la inversió per l’actuació ha sigut de 8.000 euros, 5.000 per a les reparacions efectuades per l’empresa Hedra Enginyeria Agrícola S.L., i 3.000 euros de recursos propis per les tasques de la Brigada de Serveis Municipals.

Per a condicionar la senda de la Cova Negra, destaquen la desmuntada de la tanca de fusta per situar-se en el talús, els treballs de picat de la plataforma de formigó, depresa per les pluges i la reconstrucció de murs amb l’aportació dels trams i materials necessaris per a la formació de la senda com a principals accions per contrarestar el mal estat.

En la línia de preservar l’entorn i coincidint amb el Dia Mundial de la Muntanya, el passat dissabte 14 de desembre, l’Ajuntament de Xàtiva, juntament amb el Consell de Joventut del municipi van organitzar “Fem Natura”, una activitat consistent en la batuda pel paratge amb la intenció d’estudiar i classificar el fem de cara a una neteja que tindrà lloc el proper 8 de febrer. Amb aquestes mesures s’espera que el paratge natural de Xàtiva continue sent un espai d’alt valor ecològic i patrimonial.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.