NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent contracta treballadors amb ajuda del Consell per pal·liar els efectes de la DANA

8 oficials d'obra, 8 peons d'obra i 1 oficial pintor, seleccionades pel Servei Valencià d'Ocupació i Formació

L’Ajuntament d’Ontinyent ha donat la benvinguda als treballadors contractats amb ajuda del Consell per pal·liar els efectes de la DANA. En aquest sentit, el consistori visitava ahir, 19 de desembre, la zona verda adjunta a l’antiga fàbrica de Paduana on estan treballant ja 17 persones, 8 oficials d’obra, 8 peons d’obra i 1 oficial pintor, seleccionades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació i que prestaran servei durant 6 mesos a jornada completa.

Al marc d'esta aposta, que ha permès crear més de 300 llocs de treball directes als últims 4 anys, s’avançava que el Pressupost Municipal de 2020 contempla una partida de 400.000 euros per equiparar les condicions laborals de les persones beneficiàries d’estos plans a la resta de treballadores i treballadors municipals.

Cal remarcar que les contractacions s’han fet possible amb una subvenció econòmica de 223.000 euros, la quarta més elevada d’entre les concedides als 16 municipis considerats com a molt afectats per l’administració, així com també gràcies a la col·laboració dels governs Central i Autonòmic.

D’aquesta manera, s’aprofitaran totes les línies possibles per fomentar l’ocupació en condicions dignes, tant sumant-se i complementant els plans d’altres administracions com impulsant plans municipals.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.