NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Fundació Museu del Tèxtil obté una ajuda de 400.000 euros

Per part de la Generalitat per a finalitzar la primera fase de les obres

Quant a les obres, es veuran continuades amb una segona fase a la nau més propera al riu Clariano, una línia que pretén avançar amb una contribució de 74.500 euros de Caixa Ontinyent per finançar la redacció del projecte. Així mateix, les accions vinculades a la construcció del museu suposen la part central del pressupost de la Fundació per un import total de 668.000 euros, fonamentat en les aportacions de la Generalitat, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent.

També destaquen entre d’altres acords, la reincorporació de l’Associació d’Investigació de la Indústria Tèxtil com a membre i l’adhesió del regidor del Territori Joan Sanchis com a conseller del patronat, així com la modificació del Consell de direcció o l’aprovació de l’auditoria comptable que permetrà ajustar els procediments administratius de la Fundació als del sector públic. Pel que fa als treballs de Musealització i el Pla d’ús del Museu del Tèxtil, el projecte d’execució d’obres s’incorporarà ja en la següent fase.

La Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana ha agraït a la Generalitat la concessió d’una ajuda de 400.000 euros; en aquest sentit, la patronal, amb seu en Ontinyent, ha exposat que les Corts han aprovat una esmena als pressupostos del 2020 per a incloure aquesta aportació destinada a la finalització de la primera fase de les obres del museu, una de les inversions de referència de la gestió municipal en aquest actual mandat.

Aquesta subvenció, se suma als 300.000 assumits per la Generalitat en 2019 i als 200.000 que aporta el consistori municipal, per a un total de 900.000 euros invertits en la primera fase en la nau més propera a la Plaça de la Concepció, que s’espera que estiga finalitzada al voltant del proper mes d’abril.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.