NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Economy Cash inaugura nou supermercat en l'Alcúdia de Crespins

Amb 1300 m2 on prima el producte fresc i els millors preus

Aquest mateix matí de divendres, Economy Cash ha obert nou supermercat en l’Alcúdia de Crespins. Un nou centre que compta amb quasi 1300 m2 de sala de vendes, ubicat en l’Avinguda de la Pau 8 i que ha permès crear 30 nous llocs de treball.

L’alcalde a més anunciava que el pas inferior estarà enllestit a finals de gener, el que facilitarà l’accés a l’estació de trens i a la població per aquesta Avinguda. El nou Economy Cash disposa, com la resta de centres, de les seccions de frescos que emulen una plaça mercat i que aporta una experiència de compra única als clients. Carnisseria i xarcuteria tradicional i al tall; pescateria amb el peix i mariscos més fresc; fruita i verdura de primera qualitat i  panaderia i brioixeria acabada de fer.

30 persones ja s’han incorporat als seus llocs de treball i altres cinc ho faran als propers dies.

Com magnífica ha sigut la rebuda dels veïns de l’Alcúdia que ja aquest matí en l’obertura de portes acudien al supermercat.

Amb aquesta de l’Alcúdia de Crespins, Economy Cash tanca el 2019 amb un total de 8 obertures després d’obrir tres en València i altres 4 en Sueca, Mislata, Carlet i Alcoi.

A més a més el supermercat disposa de pàrquing per a que els clients puguen realitzar la compra de la forma més còmoda possible.

El nou supermercat obri al públic de dilluns a dissabte de 9 del matí a nou i mitja de la nit i ho fa, més, en dates nadalenques on les celebracions familiars es fan sempre al voltant de la taula.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.