NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El MITA enceta una col·lecció de quaderns divulgatius per al públic infantil

Dedica el primer d'ells als pallassos del Wayang de l'illa de Java

El cinema Odeón ha acollit la presentació de “El quadern de Mita: Mita a l’illa de Java”, que comença una col·lecció dedicada a la divulgació infantil. El quadern, amb textos de Júlia Rodríguez, directora del Mita i il·lustracions originals de Mirilustra, narra les aventures de Mita, la mascota del museu a l’illa de Java, a Indonèsia, de la mà dels pallassos dels Wayang, declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Això serveix per a explicar al públic familiar com són aquestes representacions i la importància d’aquests titelles en aquella societat.

Un quadern que aprofundeix en el treball de divulgació, estudi i d’investigació que caracteritza al Mita.

A més a més la cita també va servir per estrenar el curtmetratge “Tina i el misteri del campanar” en valencià.

Finalitza així un any trepidant per al MITA que s’ha convertit per mèrits propis en un dels més importants reclams turístics de la població.

Moltes seran les sorpreses que ens esperen al MITA al llarg del 2020; un museu que ha més ha patit millores per fer-lo més sostenible.

Així que estarem ben atents per no perdre detall de les noves exposicions i iniciatives del MITA com aquest nou quadern que veu la llum i que ara s’ha de fer arribar a tot el món.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.