NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

GEM estrena segon disc:

Una mirada crítica i alhora positiva d'una societat que orbita al voltant de la tecnologia en un temps on tot és passatger

Han passat dos anys des de que la cantant Gema Vañó va publicar el seu primer àlbum “Dent de lleó”. Durant aquest temps l’artista natural de Benigànim i coneguda artísticament baix el nom de Gem, ha crescut i madurat musicalment presentant un nou treball resultat de tot aquest procés. “Satèl·lits”

Gem afirma que es va animar a treballar en un segon projecte després de l’èxit de “Dents de Lleó”

El segon disc de Gem “Satèl·lits” fa una mirada crítica i alhora positiva d'una societat que orbita al voltant de la tecnologia en un temps en el qual tot és passatger.

Es tracta d'un disc conceptual format per 10 cançons que plantegen una crítica social a vegades dura, altres positiva i irònica, sense deixar de costat la igualtat i la lluita per la diversitat, d'una societat que es troba sotmesa a la influència de les noves tecnologies. Un treball amb estils diferents amb el que l’artista ha disfrutat

El segon single de “Satel.lits” anomenat «Ona electromagnètica» Gem planteja les següent qüestions. Podem estimar a través de missatges de WhatsApp i històries efímeres d’Instagram? Per què la gent fa un espectacle de les seues relacions en línia? Les persones felices no necessiten anunciar una vegada i una altra que ho són. O si? El tema ha sigut nominat als Premis Carles Santos de la Música Valenciana, organitzats per l’Institut Valencià de Cultura, a la categoria de millor cançó.

A pesar del us de la tecnologia com mètode eficaç i ineficaç de resolució de problemes, encara no coneixem la tècnica per detindre el temps. Ni tan sols per fer que les hores passen més ràpides o més lentes. Tot és fugaç, potser com nosaltres, així que sols ens queda fer que siga breu però intens.

Precisament la sensibilitat d’aquesta cançó queda reflectida al videoclip dirigit per Mònica Llop, amb Mario Sancho a la producció, Omar Hachemi encarregat de l’edició i Koratge a la fotografia.

Es mostra una renovada Gem, que ens presenta el seu incansable treball amb el qual ha estat immersa els darrers mesos, que l’ha permès enriquir-se coma  artista i amb el que ha queda satisfeta amb els resultats

D'una forma breu però intensa ‘Satèl·lits’ us convida a aprofundir en el món contradictori de les xarxes socials, la falsa seguretat, la por de la por, els amors a distància, els descobriments de persones que han canviat les nostres vides, el control de les relacions a través de les xarxes i de com encara és a les nostres mans poder decidir on es troba el límit.

Deu cançons que plantegen una crítica social, sense deixar de costat l’empoderament de la dona i la lluita per la igualtat de gènere.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.