NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Un veí de la Llosa de Ranes guanya el primer i segon premi del V Concurs Ornitològic Nacional

Guanyador de la modalitat Phaeo intens i nevat mascles en equip i individual al certamen celebrat en Albacete

Entre el 29 de novembre i el 8 de desembre la Federació Ornitològica de la Comunitat Valenciana (FOCVA) ha celebrat el V Campionat Ornitològic nacional representat per la Confederació Ornitològica Mundial en España, la COM-E. José Luis Tomás, un veí de la Llosa de Ranes, ha guanyat el primer premi d’equip i el segon en individual de la categoría Phaeo intens i nevat roig /roig ivori mascles, d’aquest concurs de canaricultura que enguany s’ha celebrat en Albacete i en el que han participat un total de 18.000 aus.

Es tracta d’un encontre que s’ha celebrat al recinte firal d’Albacete IFAB i que ha aglutinat a nombroses especies de pardals i diverses especialitats de cria. Segons manifesten des de l’organització es vol fer protagonistes en pla d'igualtat a totes les especialitats, a totes les especies i a les peculiaritats de cadascuna de les aus que reben per part dels criadors cures i preparacions molt especifiques.

Entre els requisits essencials per valorar i jutjar les aus participants destaquen característiques com les dimensions del exemplar i les tonalitats del plomatge

Jose Luis ja es un veterà a la participació de concursos nacionals i internacionals. Inclús ha sigut guanyador mundial en una ocasió. Des del govern de la localitat l’Alcalde ha mostrar el seua reconeixement a aquest experimentat canaricultor

El V campionat Ornitológic ha comptat amb la col·laboració de la Diputació d'Albacete, i la contribució de les associacions Unió Ornitològica, Canaricultors de La Manxa i el Club de Cant Espanyol “Ciutat d'Albacete”, totes elles membres de la Federació FOCVA. Una especialitat que ha portat a la Llosa de Ranes a fer-se renom per tot arreu, gracies al saber fer d’este veí en la cria de canaris de competició.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.