NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gala de l'Associació de Tallers d'Automoció

La entitat celebra leste esdeveniment anual amb homenatges als associats

Com ja és habitual en dates nadalenques, l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida ha celebrat la seua gala anual amb un sopar de germanor enguany a l’hotel Kakzar d’Ontinyent que va congregar a més de 170 persones entre professionals, amics, familiars, autoritats i on, com ja és habitual, no faltaren els homenatges a gent que ha sigut un exemple per la seua trajectòria professional. Un sopar per passar una bona estona entre companys i per posar en valor la tasca d’aquest sector.

Com diem una part important de la gala es reserva per als homenatges, enguany centrat en els professionals del món de les dues rodes.

El primer en rebre el reconeixement de tots fou Arturo Reig “el de grues La Glorieta” i mecànic, la seua gran passió. L’acompanyaren la seua dona i néta i el seu fill Arturo, el nostre company de la Banqueta que va exercir, a més, com presentador de l’acte.

El següent homenatjat, a títol pòstum fou Santiago Tomás. La seua filla major Leire Tomás fou l’encarregada de pronunciar un emotiu discurs on repassaria la trajectòria de son pare, mecànic vocacional que als anys 80 aconseguiria el seu primer treball en Tallers Joife. Seu fou Rustarazo Tallers.

Un emocionat Paco Sanchis, conegut com “Paco el de la Vespa” rebria seguidament el reconeixement de tots els presents. El seu fill Dani li dedicaria unes paraules a aquest home apassionat de les motos, membre del Vespa Club Ontinyent i artífex de Sanchis Motos.

Arriba el torn de Ramón Aliaga, “Ramonet el de la Ducatti” que  entraria com aprenent al taller dels seues familiars, els Aliagues l’any 1958. Molt prompte fundaria la seua pròpia empresa concessionari oficial Ducatti. A més de reparar bicicletes i motos Ducatti també arribaria al món de l’agricultura venent i reparant tractors o mules mecàniques. A dia de hui Aliaga Motors està regentada per una de les seues filles i gendres.

Seguidament desfilaria Toni Soriano “Toni el de la Derbi” i família, gran mecànic, artífex del circuit de motocròs a Ontinyent, col·laborador de la fundació del club ciclista i gran amant de les carreres de motos. D’un taller ubicat a Sant Antoni el muntaria després dalt de Daniel Gil. Els seus néts pronunciaren el discurs.

Ací acaben els homenatges als professionals del sector de l’automoció però encara quedaria un; en aquest cas a la periodista Mª José Tornero, a

la que se li reconeixeria la tasca de difusió realitzada en tots els esdeveniments organitzats per l’associació, entre ells Firauto.

L’associació sempre ha comptat amb el recolzament de l’Ajuntament d’Ontinyent i ací a la gala també van estar presents alguns dels seus regidors.

Aquesta gala, la Fira de l’Automòbil Firauto que cada any i ja van vuit es celebra fent-la ara coincidir amb la Fira d’Ontinyent demostren que aquesta és una associació activa i per a l’any que ve es vol reforçar la formació entre els seus associats.

Un col·lectiu que, per tant, gaudeix de molt bona salut, així que, de segur, l’any que ve tindrem nova edició de Firauto i més professionals associats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.