NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Felicitem els Nadals des de la Llosa de Ranes

On visitem l'espectacular betlem tradicional muntat a la parròquia de la Nativitat

Un any aquest 2019 que conclou amb els millors desitjos des de la Llosa de Ranes

Prudència, una bona gestió que s’ha saldat amb deute zero i com sempre un capítol d’inversions voluminós han sigut les claus d’aquesta nova victòria.

L’Associació de Betlemistes de la Llosa de Ranes ha muntat com cada any l’espectacular betlem de l’església parroquial Nativitat de la Nostra Senyora. Una impressionant representació de diferents passatges de la Bíblia adornada amb molta vegetació natural, llums de gran calidesa, aigua present a cascades, rius i fonts i efectes visuals. Els betlemistes han estat treballant durant tot un mes i es nota l’esforç realitzat ja que no falta cap detall: escenes típiques de l’època també els seus treballadors de camp o pastors cuidant el seu ramat; trobem figures mòbils, gran quantitat d’edificacions i la tradició està present al naixement i l’arribada dels Reis Mags, en aquest cas, a lloms de cavall. I aquesta és una ocasió perfecta per repassar el més destacat de l’any a la població que per al seu alcalde ha estat encetar una nova legislatura, la cinquena després de la confiança que novament els veïns han dipositat en la seua candidatura.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.