NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

San Silvestre Solidària a l'Olleria

L'Olleria celebra la seua primera San Silvestre Solidària per lluitar contra el càncer

La San Silvestre va omplir els carrers de l’Olleria el passat diumenge 29 de desembre, una carrera que es celebra per primera vegada al municipi i on la solidaritat es la gran protagonista. Més de 500 participants van córrer per divertir-se en família i lluitar contra el càncer.

La cursa va donar el seu tret d’eixida des del Parc Beat Pare Ferrere per a donar pas a un recorregut de 3,5 kilòmetres, una marxa en la que van destacar l’originalitat de les disfresses; bona part d’ells eren al·lusius a les festes nadalenques. Amb el donatiu d'un euro per cada inscripció, aquesta iniciativa es destina a la investigació contra el càncer. Una carrera que enguany ha recaptat  a l’Olleria  un total de 660 euros

L’edició ha sigut el resultat de la col·laboració entre diverses associacions i entitats del municipi.

Més enllà de la carrera, la vesprada també va estar carregada d’un ambient festiu amb un photocall divertit per guardar el record de la marxa, actuacions de l’acadèmia de ball Talents, una xocolatada amenitzada pel grup Philantropic, així com també un concurs de disfresses amb premi individual, en parella i col·lectiu, un èxit de jornada que s’espera repetir durant molts anys més.

Una dia de festa per acomiadar l’any entre veïns units per l’esport, la solidaritat i l’ambient festiu.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.