NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Concert de l'Orquestra Abalsants

L'Orquestra de pols i pua de l?Alcúdia de Crespins ofereix el seu tradicional concert per donar continuïtat a l'Agenda Nadalenca

Escoltar a l’orquestra de pols i pua Abalsants de l’Alcúdia de Crespins quan ve Nadal és ja tot un clàssic. Així, el passat divendres 27 de desembre, l’església parroquial del municipi es convertia en l’escenari principal de la seua actuació. L’agrupació, conformada per amants de la guitarra, el llaüt i la bandúrria decidiren en aquest cas combinar la música clàssica amb les nadales, una bona forma de demostrar que aquests instruments van més enllà de la tradició.

Un total de 10 peces eclèctiques fou el gran atractiu del concert que s’encetava amb “Cavalleria Rusticana” i que com a novetat, també va comptar amb l’acompanyament d’un tenor i d’una pianista.

El concert d’aquesta agrupació musical, consolidada des del 2010 dóna continuïtat a l’Agenda Nadalenca, una programació en la que reconèixer la tasca artística, lúdica i social dels musics locals sempre ha estat una prioritat.

Per apropar-se a tots els públics, L’Alcúdia de Crespins posarà punt i final als Nadals el proper 5 de gener amb la Cavalcada de Reis, després de planificar una intensa jornada d’audicions, tallers creatius i presentacions de llibres .

Amb una dosi perfecta de bona música L’Alcúdia de Crespins diu adéu al 2019.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.