NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Inici del 2020 amb una "bonificació verda"

En els principals impostos IBI i IAE per potenciar l'autoconsum energètic

Ontinyent comença l'any 2020 amb una forta aposta per la sostenibilitat; en aquest sentit, l'Impost de Béns immobles (IBI) i l'Impost d'activitats Econòmiques (IAE) tenen una nova «bonificació verda» del 50% que s’encamina a potenciar l'ús d'energies renovables. En concret, s’abonaran a aquelles indústries, comerços i particulars en els quals s'instal·len sistemes d'aprofitament tècnic o elèctric de l'energia solar, i que al mateix temps produïsquen un mínim del 20% del seu consum energètic entre els 4 anys posteriors a la instal·lació.

Perseguir la reducció de les emissions és una de les prioritats del consistori des del començament d’any. Des d’aquesta perspectiva, per a posar en marxa el canvi es destaca la prestació d’un servei d’autobús urbà totalment gratuïta,  sense necessitat de tiquets i abonaments, una acció que afavoreix l’ús del transport públic i amb la que es pretén, entre d’altres, disminuir la contaminació acústica i potenciar l’autonomia de la població ontinyentina.

En aquest línia també entra en funcionament la gratuïtat de la zona blava per als vehicles catalogats de  zero emissions, mentre que la resta de preus es mantindran congelats un any més. Al mateix temps s’introdueix una bonificació al 95% de l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres que afecta a l’exercici necessari per a la implantació de sistemes d’aprofitament d’energia solar.

 L’Ajuntament d’Ontinyent s’encamina amb una actuació transversal que passa per totes les àrees, a millorar a l’economia del municipi i a lluitar contra el canvi climàtic a escala local.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.