NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Casa de la Joventut es modernitza

La Casa de la Joventut de Xàtiva presenta nova marca gràfica a més de la seua oferta formativa i d'activitats

 

(Tens un jpeg on es veu el logotip dalt) La Casa de la Joventut de Xàtiva compta amb una nova marca gràfica; un nou logotip dissenyat per Patricia Bolinches que mostra una imatge identificable, amb una simbologia simple i propera per a la gent jove.

La Casa de la Joventut també ha presentat el programa de formació i les activitats per als dos primers mesos d’aquest 2020. La formació és el segon any que s’ofereix i es vorà ampliada, reafirmant els cursos exitosos i sumant-li altres segons les necessitats. En aquest sentit es continua amb els cursos de valencià i anglès preparatoris per a les proves de nivell i s’afegeixen curos d’informàtica sobre alguns programes específics.

A més dels cursos esmentats que es realitzaran a la Casa de la Joventut, l’espai JOC albergarà diferents tallers, jocs i activitats diverses destinats als menors d’entre 12 i 17 anys com tallers de cuina, de relaxació, de polseres o

màscares; campionats de ping-pong, futbolí, Uno, Just Dance o Parxís o Scape Room. A més a més s’ofereixen diferents viatges.

També s’ha recordat que des d’ahir dimarts la Casa de la Joventut ha ampliat l’horari de les aules d’estudi fins als 24 de gener.

A més s’ha habilitat una aula per a menjador amb electrodomèstics disponibles i també estarà obert el pati.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.