NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

En una setmana Canals cremarà la foguera més gran del món

En el que serà el segon any amb el segell d'Interès Turístic Nacional dins de les festes de Sant Antoni

Al llarg i ample de la nostra Comunitat durant els propers dies són nombroses les poblacions les que celebren festes en honor a Sant Antoni Abat ; de totes elles destaca la de Canals que rendeix devoció i homenatge al seu patró durant tres dies; unes festes que comptaran per segon any amb la distinció d’Interès Turístic Nacional el que ha comportat una major difusió i promoció.

Les de Canals tenen l’honor de comptar amb la foguera més gran del món però en aquest 2020 també es farà història al ser la primera vegada que una (baixà bandera) dona alcaldessa lliure la bandera als festers; el que ocorrerà a les 11 del matí del dia 16.

El 17 de gener els actes religiosos coparan la jornada; serà un dia farcit de devoció amb la missa major del matí i la processó de vesprada.

L’últim dia de la trilogia festera està protagonitzada pels Parells, enguany en dissabte.

Les celebracions estan organitzades i sufragades en la seua majoria pels festers però l’aportació de l’Ajuntament és fonamental pel que fa a les infraestructures, la difusió als mitjans, actes protocol·laris i tot el personal de brigada i tècnics. Els festers d’aquest 2020 han hagut d’esperar 32 anys per poder representar a tot el poble de Canals i ja hi ha gent apuntada fins al 2112.

La mateixa alcaldessa prové d’una família de llarga tradició festera; ocupant ella el càrrec de membre de la Cort Infantil a l’any 1991.

Unes festes, definides per l’alcaldessa com plenes d’emocions, de comboi, de germanor i de devoció a les que estan tots convidats.

Unes festes en les que també es bolca la televisió comarcal oferint en directe i en diferit els actes més destacats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.