NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Paco Sanfélix, veí de Xàtiva, continua desaparegut

Els familiars continuen eixint tots els dies i organitzen noves batudes per al cap de setmana

El veí de Xàtiva Paco Sanfélix porta ja 16 dies desaparegut. Malgrat que els Cossos de Seguretat han donat ja per finalitzades les sues tasques al no trobar cap pista solvent, continuen amb les investigacions però ni els seus familiars ni els centeners de voluntaris que participen en la seua recerca han perdut la fe. La seua filla Rocío i altres familiars continuen eixint tots els dies i habilitaran noves batudes els caps de setmana per a tot el que vulga participar.

Per als voluntaris només té paraules d’agraïment i és que els veïns han pentinat tots els voltants de la zona situant llaços de colors per on passaven per ubicar els rastrejos.

Els cossos de seguretat també es bolcaren amb un desplegament ben nombrós de mitjans tècnics i humà.

També les xarxes socials s’han inundat de mostres de recolzament; s’ha creat el grup en Facebook “Busquem al nostre veí de Xàtiva Paco Sanfélix”; les seues imatges han arribat també a Twitter i una petició en la plataforma change.org dirigida a la Presidència de la Generalitat i la Delegació del Govern en la Comunitat Valenciana supera ja les 3.500 firmes. Des de tots els llocs es busca a Paco, que pateix d’un principi d’Alzheimer i que va eixir de sa casa la Nit de Nadal per a comprar fruits secs.

Des de llavors els dies han anat passant però la dedicació per trobar-lo segueix intacta.

Les noves batudes es seguiran ara organitzant els caps de setmana.

Si algú té informació o el veu per qualsevol lloc es demana avisar immediatament a la Policia o a la seua filla Rocío, al telèfon 647 89 83 56.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.