NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La carrera Sant Silvestre d'Ontinyent recapta prop de 3000 euros

Aniran destinats per a l'Associació Pàrkinson Benicadell

La carrera Sant Silvestre Solidària d’Ontinyent, celebrada el passat 30 de desembre, ha recaptat 2863 euros, diners que el regidor d’Esports, Óscar Borrell, (tens foto) ha lliurat a l’Associació Pàrkinson Benicadell de mans del seu president, Alfredo Auban.

Aquesta prova, organitzada per la regidoria amb la col·laboració dels clubs locals de Triatló, Ciclisme i Atletisme així com del voluntariat de Protecció Civil destina cada any la seua recaptació íntegra a alguna entitat o causa solidària a nivell local, sent enguany l’elegida aquesta que atén malalts de Pàrkinson; associació que atén a la ciutadania dilluns d’11 a 13 i dimecres de 10 a 13 al Centre Integral de Majors de Sant Rafel on es presta serveis de logopeda, gimnàstica, taller de memòria i musicoteràpia.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.