NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Fráncfort anuncia la creació de la Mesa del Tèxtil i el retorn de la Fira Tèxtil Hogar a València

Sector clau a la Comunitat i a la Vall d'Albaida

La creació de la Mesa del Tèxtil i el retorn de la Fira Tèxtil Hogar a València són els dos grans anuncis que ens deixa l’administració i la patronal des de la Fira Heimtextil de Francfort. Per al president de la Generalitat, Ximo Puig, la instauració de la Mesa del Tèxtil servirà per a establir una col·laboració permanent entre el govern valencià i aquest sector industrial que dóna treball a més de 20.000 persones en la nostra Comunitat. Així s’ha pronunciat durant la seua visita als expositors de les 66 empreses valencianes presents en la fira, de les quals més de la meitat són de la Vall d’Albaida i d’elles, les més nombroses són les d’Ontinyent; motiu de pes pel qual també s’haja desplaçat fins a Fráncfort l’alcalde de la capital de la Vall, Jorge Rodríguez.

Un element fonamental d’aquest sector és la innovació i en aquest àmbit, les empreses valencianes han apostat per la indústria 4.0, la digitalització i la robotització, el que ha ajudat a fer-les més competitives i internacionals.

I pel que fa al tèxtil – llar, el més nombrós al nostre territori, l’evolució creixent en l’àmbit de les exportacions des del 2014 es xifra en vora 311 milions d’euros. Per altra banda, la patronal Tèxtil Ateval ha anunciat el retorn de Home Textiles Premium a Fira València que es celebrarà del 22 al 25 de setembre d’enguany, coincidint amb el 50 aniversari del certament i amb Fira Hàbitat. Una notícia que per a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez demostra la reactivació a la Comunitat Valenciana i el bon futur d’un sector on Ontinyent i la Vall d’Albaida són peça clau. També faria referència a que Ontinyent és seu de  la patronal del Tèxtil Valencià Ateval i és la ciutat on va a fer-se realitat un Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana que va a ser tot un estendard per al sector.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.