NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Casa dels Dones organitza tallers i activitats per als pròxims tres mesos

Enfocats al creixement personal, el àmbit digital i tecnològic, i l'artístic i creatiu

La Casa dels Dons ha donat a conèixer la seua programació de gener a març de 2020, que consta de tallers i activitats organitzats en diferents espais.

Quant a l'espai digital i tecnològic s'ha programat un taller d'informàtica bàsica que s'iniciarà dimecres que ve 22 de gener, fins a l'1 d'abril, en horari de 10 a 12 del migdia. També hi haurà un altre taller d'informàtica nivell mitjà, que començarà el 23 de gener allargant-se fins al 2 d'abril.

Respecte a l'espai artístic i creatiu, dilluns alterns hi haurà taller de poesia creativa organitzat per *Xateba de 19 a 21 hores, mentre que el 10 i 12 de febrer es desenvoluparà un altre taller sobre «Tecnocamisetas feministes», de 17 a 20 hores. Els dies 19, 21, 26 i 28 de febrer, de 17 a 20 de la vesprada, tindrà lloc el taller de «Tecnoescritura feminista», i per al mes de març també s'ha programat un taller de «Disseny de cartells i pancartes feministes» (3 i 5 de març de 10.30 a 12:30h i 4 i 6 de març de 17 a 19h).

A més, l'espai de creixement personal ofereix activitats destinades a millorar l'autoestima, la gestió emocional, el llenguatge emocional, les habilitats socials, relacions tòxiques, relacions saludables i sexualitat i eròtica femenina. D'altra banda, també s'ajuda a aquelles dones interessades en realitzar un currículum, superar una entrevista de treball, traure-li partit al telèfon, inscriure's en les plataformes de treball o aprendre a utilitzar correctament el correu electrònic.

La Casa dels Dons va créixer com un espai amb vocació de ser un punt de trobada i de serveis i recursos especialitzats i dirigits a les dones, a més de ser la seu del Consell dels Dons de Xàtiva. En ella es poden trobar associacions com per exemple Fil per Randa, Escola de la Vida, Fent Camí, Xateba, Cos Natura, els Bolilleres o Pit i Prou.

Totes les activitats són gratuïtes i lliures fins a completar aforament, encara que caldrà inscriure's prèviament a la Casa dels Dons o en les xarxes socials. L'horari del centre és de 10 a 21 hores de dilluns a divendres, mentre que l'horari d'atenció personalitzada és de 10 a 13 hores.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.