NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Club de Basquet del Genovès presenta la 17 edició del Torneig Nacional Cadet Masculí

On participaran el València BC, el Joventut i el Estudiantes

El València BC, Joventut de Badalona i Estudiants de Madrid disputaran, al costat del Club Bàsquet Genovés, el XVII Torneig Nacional Cadet Masculí de Bàsquet, que se celebrarà els dies 28 i 29 de febrer i 1 de març en el pavelló del Genovés. El CB Genovés, organitzador del consolidat esdeveniment esportiu, ha presentat l'edició d'aquest 2020 del torneig, el primer dels tres que organitzarà al llarg d'aquesta temporada.

El Torneig Cadet, que reuneix les millors pedreres del bàsquet estatal, comptarà aquest 2020 amb dos equips que ja són fixos en el torneig, el València Bàsket i el Joventut de Badalona. Enguany s'incorpora el Estudiantes, que al costat del júnior del CB Genovés completen un atractiu cartell per als amants del bàsquet i de les categories de formació.

Des del Club Bàsquet Genovés destaquen que «no és fàcil organitzar aquests esdeveniments en poblacions i clubs menuts, però malgrat això, any rere any el Torneig Cadet està convertint-se en un referent a nivell estatal i serveix com a "pulsòmetre" per als equips participants, per tal de comprovar el seu nivell de preparació de cara a obtenir una plaça en el Campionat d'Espanya».

Des del club organitzador recalquen que el cartell del torneig d'enguany «és un cartell de nivell per a un torneig que pretén ser un referent quant a bàsquet de formació, però també per tot el que l'envolta durant els tres dies que el Genovés es converteix en el bressol del bàsquet comarcal». El CB Genovés és un club referent en les categories de formació, a nivell competitiu i, sobretot, es referent per donar opcions de practicar esport a tots els que busquen amb el bàsquet una manera de créixer com a persones. Destacable és la seua implicació en projectes al costat de Aspromivise, l'associació de persones amb diversitat funcional.

Així doncs, arriba una nova edició del Torneig Nacional Cadet de Bàsquet del Genovés, que reunirà els millors equips masculins de la categoria a nivell estatal, amb el València Bàsquet, Joventut i Estudiants, acompanyats del CB Genovés.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.