NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La sala d'estudi 24 hores amplia la seua capacitat davant l'elevada demanda

Amb estudiants provinents de tota la Vall d'Albaida

La sala d'estudi 24 hores habilitada per l'Ajuntament d'Ontinyent per a oferir servei en època d'exàmens ha ampliat la seua capacitat de 40 a 45 places davant l'elevada demanda registrada a les dues primeres setmanes de funcionament.

La sala està sent utilitzada no sols per l'alumnat universitari d'Ontinyent, a qui està dirigida principalment, “sinó també per alumnat universitari de tota la comarca i estudiants d'oposicions, de secundària i persones que la utilitzen com a sala de lectura. Veïnat de Benigànim o Agullent, per a posar dos exemples, estan aprofitant aquesta sala segons assenyalen fons municipals.

La sala, esta oberta en el Centre d'Iniciativa Cultural (CiC) del Barri de Sant Rafel des del passat 26 de desembre i fins al pròxim 26 de gener de manera ininterrompuda. Compta amb taules d'estudi especials amb separadors, calefacció, i està dotada amb dues possibilitats de connexió wi-fi, la de la biblioteca del CiC i una altra adherida en la Xarxa Nacional d'Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A més, les persones usuàries poden accedir les 24 hores a la zona de maquines de cafè i menjar de l'edifici adjacent de la UNED, on s'ha disposat ara també un aparell microones. El recinte compta dia i nit amb una persona controlant les instal·lacions i vetlant pel normal funcionament del servei i la cura de la sala d’estudis.

A aquesta ampliació de 40 a 45 places durant 24 hores es suma a les 32 de les què es disposa durant el dia a la sala de lectura de l'edifici una aposta pionera a la comarca, que oferirà durant aquests dies d’exàmens un servei habitualment accessible sols a les grans capitals.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.