NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació redissenya la imatge de València Turisme, obra de Pepe Gimeno

L'entitat també consolida la idea de col·laboració institucional

La Diputació de València ha presentat la nova imatge de València Turisme, un treball del dissenyador valencià Pepe Gimeno que aporta versatilitat a la marca per a adaptar-se a qualsevol suport i consolida l’aposta del Patronat per un turisme sostenible basat en la col·laboració amb la resta d’institucions.

Un redisseny que per al president de la Diputació, obri un nou temps per a posar en marxa la manera d’entendre el turisme que s’ha desenvolupat als últims 4 anys i que es sustenta en el treball en equip de totes les institucions

 

 

Pepe Gimeno ha estat seleccionat per l’Associació de Dissenyadors de la Comunitat d’entre els 29 projectes presentats per empreses del sector, al qual la Diputació ha volgut obrir les portes en aquest procés. El seu logo manté el concepte territorial amb el mig arc que representa la província.Seguidament s’obria altre procés, l’elecció del color.

 

 

El logo incorpora una ampla gamma de colors i formats per a donar resposta a suports com el 3D, les xarxes o els estampats virtuals. Gimeno és també autor dels logos de la Generalitat i l’Ajuntament de València i la nova marca es converteix en un ens intermedi.

 

 

Presentada oficialment, la nova imatge de València Turisme podrà vore’s en la Fira Internacional de Turisme de Madrid que tindrà lloc en Ifema entre el 22 i el 26 de gener.

 

 

Com és habitual, la Diputació celebrarà el dia de la província a Fitur el dimecres 22, en la jornada d’obertura d’un certament que en la seua última edició va superar els 250.000 participants.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.