NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La I Gala de l'Esport reparteix més de 40 premis i reconeixements

Entre ells, un a la TV Comarcal

Xàtiva viu un magnífic moment esportiu si atenem als resultats en les competicions regulars, a la participació en els esdeveniments o a la quantitat de persones que practiquen tot tipus de disciplines. I precisament per a reconèixer als esportistes destacats al llarg de l’any per primera vegada la Coordinadora de Clubs de la Ciutat ha organitzat i celebrat la Gala de l’Esport que va deixar menut el saló noble de la Casa de Cultura.

En l’acte es van entregar un total de 43 guardons; 33 d’ells van recaure en esportistes dels diversos clubs de Xàtiva que van estar nominats i escollits pels propis companys de la localitat però a més també es va reconèixer la tasca de la TV Comarcal en la difusió de l’esport local a través de notícies, reportatges i com no per comptar amb un programa d’aquesta índole com és la Banqueta; junt amb nosaltres altres sis mitjans de comunicació i tres empreses patrocinadores foren reconegudes.  La gala també va aprofitar per recordar als esportistes xativins que ens han deixat com Alfonso Pizarroso, alma màter dels escacs a la ciutat; el jugador de tennis taula, Amaedo Pla; César Cervera jugador amb ampla trajectòria al NB Xàtiva; Paco Cirujeda, president del club Futbol Base i Pascual Gil, animador de carrers ciclistes i president de la Penya Setabense. També es guardaria un minut de silencia en record de Paco Sanfélix, entrenador de juvenils i futbol base.

L’Ajuntament de Xàtiva ha reafirmat el seu compromís amb l’esport municipal mitjançant actuacions com ara la gratuïtat de l’ús de les instal·lacions municipals per als entrenaments, l’increment de les ajudes als clubs i l’ampliació de les ajudes als clubs que practiquen especialitats esportives minoritàries. A més a més continua treballant en la millora de les instal·lacions com ara l’ampliació del pavelló de voleibol.

Altra ja escomesa veia la llum l’any passat amb la dotació de la piscina municipal coberta al poliesportiu de les Pereres.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.