NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Isabel López és proclamada Festera de Gràcia

En un emotiu acte on sa mare va actuar com mantenidora

Canals celebrava el dissabte altre dels actes previs més importants als dies grans de les seues festes patronals en honor a Sant Antoni, la presentació de la Festera de Gràcia, Isabel López; un acte emotiu on sa mare actuaria de mantenidora i on la música va omplir els últims minuts. Dos amics i companys de la Festera, Clara Castell i Miguel Vila serien els encarregats de conduir la gala. 

Les joves membres de la Cort d’Honor serien les primeres en desfilar fins l’escenari; elles són Andrea Artés; María Fuertes;  Amparo Olmos; Sarai Jornet; Nelly Bermúdez; Lourdes Carreño; i les germanes Rosa Laura i Celia Mejías. Seguidament seria el moment d’acomiadar a la festera del 2019; Rocío Alcalde que eixia acompanyada per l’alcaldessa de Canals, Mai Castells.  

 

 

Però la comissió no estaria completa sense els festers que desfilarien baix l’atenta mirada dels presents, sents els últims el Banera i Cuiros del 2020 Manu Borrás i Juan Carlos Artés. 

 

 

Tot seguit el públic es van alçar en peu per rebre com es mereix a la gran protagonista de la vesprada, Isabel López. La seua  antecessora Rocío Alcalde seria l’encarregada d’imposar-li la banda pròpia del seu càrrec. Després de les salves d’honor i ja proclamada Festera de Gràcia, Isabel lliuraria les bandes a la Cort mentre els festers obsequiaren a cadascuna d’elles amb un ram de flors.

 

 

Ara seria el moment de la mantenidora, paper important i de gran responsabilitat que fou impecablement realitzat per la mare de la Festera, Mª Isabel Martínez, una dona de negocis amb multitud de càrrecs, entre altres patrona de la Fundació per al Desenvolupament i Innovació de la Comunitat Valenciana. En primer lloc parlaria des de la seua pròpia experiència personal i de com l’amor li portaria a viure a Canals.

 

 

L’espectacle final amb música en directe a càrrec de la Canalense, societat de la qual és membre la Festera de Gràcia va portar als espectadors a un viatge cap el musical Mamma Mia i la música d’Abba a càrrec del ballet Òpera d’Ontinyent. Cançons mítiques on trobem una dedicada a la protagonista; no podia ser altra que Dancing Queen

 

 

L’himne de la Comunitat Valenciana cantat per José Urban posaria el fermall d’or a la gran gala de presentació.

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.