NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La tradicional cavalcada posa punt i final a les festes de Sant Antoni

Acte on es llancen multitud de regals per tota la localitat

Aquestes imatges corresponen a la gran cavalcada de Sant Antoni que cada any es viu a Benigànim en aquestes dates on els festers reparteixen joguets per a tots els xiquets i xiquetes; un acte on els protagonistes d’aquest 2020 abillats amb brusó i mocador identificatiu reguen d’il·lusió i fantasia tots els carrers des del remolc d’aquest gran camió i també des de baix d’ell i que posa punt i final a una de les celebracions més antigues de la població, la festa en honor a Sant Antoni Abat.

El president ja ens ha avançat el gran programa viscut aquest intens cap de setmana on la jornada del dissabte es va dedicar al muntatge de la foguera que es cremaria a les nou de la nit en la plaça de la Beata. El diumenge la despertà de coets deixaria pus a la pujada a l’ermita; la celebració de la missa a les 11 hores; la benedicció d’animals, com sempre nombrosa; la processó pels voltants del convent i el tret de la mascletà. La vesprada seria aquesta cavalcada la que atrauria l’atenció dels veïns, sobretot dels més menuts; en aquest punt del recorregut es passa per la plaça on encara queda la cendra. Un cúmul d’activitats organitzades pels festers, un gran grup d’homes i dones que un any més han convertit aquesta festa en una de les tradicions més arrelades i entranyables del calendari anual.

Antigament la festa en honor a Sant Antoni Abat era organitzada per les gents del camp, ramaders i agricultors i amb ella anunciaven de forma anticipada la fi de l’hivern i l’arribada de la primavera per així poder començar la sembra. Després d’aquesta, Benigànim es prepara ja per albergar altra festivitat clau de gener, la de la Beata Inés que té lloc cada dia 21.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.