NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Les obres del Centre de Dia de Majors ja s'han adjudicat

Per poc més de 500.000 euros

El futur centre de dia de majors d'Agullent podria estar llest a la fi d'enguany o principis de 2021. L'ajuntament que presideix Pau Muñoz acaba d'adjudicar les obres de construcció d'aquesta infraestructura demandada per la localitat, per 517.577 euros. L'adjudicatària compta amb un termini de deu mesos per a l'execució d'aquest important centre social i assistencial.

El centre de dia de majors, que tindrà capacitat per a 25 usuaris, forma part del projecte pel qual la Diputació de València construirà centres socials a la província. També hi ha un altre centre previst a la Font de la Figuera, amb una inversió d'11 milions d'euros.

El centre assistència d'Agullent es construirà en el solar resultants de la demolició de l'edifici del Patronat, adquirit pel consistori. La parcel·la, situada entre els carrers La Torre i Sant Antoni, compta amb una superfície de 523 metres quadrats. Allí s'edificarà un centre amb dues plantes, pel fet que la construcció ha de salvar el pronunciat desnivell d'una dels carrers en les quals bufona. Així, l'edifici tindrà una planta semisoterrani, que serà accessible a peu des del carrer la Torre i que albergarà un local per a magatzematge, manteniment i neteja del centre.

En la planta baixa o principal, també accessible des del carrer, estarà la recepció-administració, zona d'espera, condícia i el despatx d'adreça. També albergarà l'àrea de serveis generals, amb cuina, magatzem de cuina, menjador; àrea d'atenció especialitzada, amb condícies d'homes i de dones, vestuaris d'homes i dones; dutxa geriàtrica; sala de rehabilitació (de 42 m²); sala polivalent, d'oci i descans (100 m²); sala de tractament de capellans i magatzem de medicaments; un despatx polivalent; zones de circulació, escala i ascensor de comunicació amb la planta semisoterrani i amb la planta de cobertes, que albergarà els equips d'instal·lacions. El centre de dia de majors ocuparà tot el solar, excepte un pati interior en la planta principal, que es projecta com una sala d'estada exterior, segons destaca la memòria del projecte constructiu.

L'adjudicatària de l'obra ha inclòs una sèrie de millores al projecte d'execució del centre, que inclou l'equipament de la climatització en totes les dependències, entre altres afegits.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.