NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Al·legacions unànimes al Tren de la Costa

Entre tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament

En Gandia, tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament, sense la més mínima discrepància han comparegut per tal d’explicat les al·legacions que es presentaran al projecte del Tren de la Costa platejat pel Ministeri de Foment; al·legacions que tenen caràcter urbanístic, mediambiental i també social.

Hi ha dos punts fonamentals; el primer d’ell passa pel desdoblament íntegre del tram Cullera-Gandia, sense excloure el municipi de Xeraco tal i com sí es preveu ara.

Sobre les alternatives del tram Gandia-Oliva-Dénia el govern municipal exigeix que es mantinga el traçat subterrani actual i que es descarte totalment la proposta coneguda com a “1B” que passa per rodejar la ciutat i instal·lar l’estació de trens al polígon Alcodar.

També s’ha incidit en la necessitat que hi haja una parada o baixador a l’Hospital Comarcal Francesc de Borja.

El portaveu de Compromís + Gandia Unida ha desitjat que l’acord tinga continuïtat amb capacitat d’influència en les administracions perquè és necessari i urgent que es faça en els terminis més ràpids possibles.

Així amb la consecució d’aquest front comú Gandia aconseguirà una reivindicació històrica.

Tots els presents també destacaren el treball realitzat pels tècnics municipals dels departaments d’Urbanisme i Gestió Responsable del Territori.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.