NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Divalterra publica la convocatòria de 47 places de brigadista forestal, un auditor intern i un tècnic financer

Dirigides a localitats amb problemes de despoblació

Divalterra ha publicat en la seua pàgina web la convocatòria per a cobrir 47 places de brigadista forestal -41 especialistes i 6 conductors-, a més d’una plaça d’auditor intern, i una de tècnic econòmic-financer.

Per a facilitar el procés de presentació i gestió de sol·licituds, l’empresa pública de la Diputació de València ha habilitat un portal d’ocupació en el qual se centralitzen totes les ofertes de treball en vigor.

Així, les persones interessades a participar en alguna d’estes convocatòries hauran de registrar-se en este portal, per a, a continuació, accedir a l’apartat d’ofertes i presentar la sol·licitud en els diferents processos selectius vigents.

El termini de presentació de sol·licituds per a tots els casos estarà obert des del 14/01/2020 fins al 31/01/2020, tots dos inclusivament.

La contractació de 47 nous brigadistes forestals permetrà a la Diputació de València incrementar els recursos per a la prevenció i lluita contra incendis.
A més, el fet que les brigades a les quals s’incorporaran les persones contractades tinguen les seues bases repartides pel territori valencià, servirà com a element dinamitzador de les economies de molts municipis amb problemes de despoblació.

En este sentit, cal destacar que es tracta de llocs de treball de caràcter indefinit, que passen a formar part de l’estructura organitzativa del Servei de Brigades Forestals de Divalterra.

Els nous efectius permetran així mateix cobrir les places vacants existents, incrementant així l’operativitat de les brigades de la Diputació.

Tant la convocatòria per a llocs d’especialista com de conductor, preveuen la constitució de sengles borses de treball amb les quals atendre, en el seu cas, futures necessitats de contractació temporal per a estos llocs.

El procés de selecció es realitzarà tenint en compte els resultats d’una prova d’aptitud física, a més d’una prova de coneixements i una valoració de mèrits. Finalment, el tribunal avaluarà a cadascun dels aspirants que hagen superat les fases anteriors mitjançant la realització d’una entrevista per competències.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.