NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Policia Local de Xàtiva compta amb un nou vehicle equipat

I incorporà quinze agents per recuperar les patrulles de barri

La Policia Local de Xàtiva disposa d’un nou vehicle equipat adequadament amb la tecnologia necessària per a desenvolupar les seues funcions, adaptat per a detinguts i amb la incorporació d’un equip desfibril·lador per tal de poder atendre qualsevol emergència. Aquests nou vehicle ve a complementar el procés d’adequació de mitjans i de personal que es vol implementar en la present legislatura.

Tal i com ha recordat el regidor, pel que fa al capítol de Personal, està prevista una fase d’oposició en la que es cobriran 15 llocs de treball de Policia Local que permetran recuperar les patrulles de barri i posar en marxa altra per a l’àrea rural, amb la finalitat de vigilar els disseminats de la ciutat, Bixquert i el Carraixet. I és que Xàtiva porta 20 anys sense convocar oposicions per al còs una falta de personal que es nota molt per les jubilacions i pels policies en segona activitat que ja no ixen al carrer. Actualment la plantilla està formada per uns 50 agents sent curta per a una ciutat com Xàtiva que hauria de tenir uns 65-70 policies.

Dins dels mitjans també es procedirà a la compra d’un furgó d’atestats amb una partida de 45.000 euros.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.