NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ondara presenta el IV Premi de Composició per a Dolçaina i Piano

On per primera vegada el públic atorgarà un guardó

Ondara ha obert la convocatòria del IV Premi de Composició per a dolçaina i piano Festacarrer 2020; un certament molt singular ja que é l’únic en la Comunitat de partitures originals per aquests ambdós instruments. Les imatges que veiem corresponen a la peça “Terra i Somnis” de David Valera, obra guanyadora en la segona edició.

Per a aquesta quarta convocatòria trobem novetats; per primera vegada, s’atorgarà un premi del públic, dotat amb 500 euros i concedit perla Federació Valenciana de Dolçainers i Tabaleters. Els espectadors votaran en la mateixa presentació que tindrà lloc al Festacarrer, festival que es celebra a principis de juny. A més a més la dotació econòmica del principal guardó puja enguany a 1250 euros i l’atorga l’Ajuntament que convoca aquest concurs amb la finalitat de fomentar la cultura en el municipi, ampliar el patrimoni musical, difondre la nostra música més representativa i augmentar el repertori per aquest tipus de formació, dolçaina i piano.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.