NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Televisió Comarcal retransmet demà en directe la cremà de la foguera més gran del món

I altres actes destacats de les festes de Sant Antoni de Canals

Com és habitual any rere any, la Televisió Comarcal emet en directe demà la cremà de la foguera de Canals, la més gran del món, festa declarada d’Interès Turístic Nacional; a més d’altres actes rellevants de les celebracions patronals; una retransmissió que és possible gràcies al gran desplegament tècnic i humà que la TV Comarcal realitza perquè a les seues pantalles no es perden detall de la festa ni dels seus protagonistes.

Les connexions en directe comencen demà sobre les onze i mitja amb l’ofrena al patró i vora les vuit amb les solemnes vespres a l’església parroquial, a les que seguirà una hora després la cremà de la monumental foguera; enguany de 16 metres d’altura i 20 de diàmetre.

Al se’n demà divendres la retransmissió en directe de la missa en honor a Sant Antoni Abat tindrà lloc a les 10:30 del matí, mentre que a les vuit de la vesprada connectarem de nou des de la Plaça Major de Canals per a oferir-los la processó en honor al patró, una de les més llargues de tota la comarca per la gran tradició que arrossega i per l’alta participació dels canalins.

La resta d’actes transcendentals del programa, com els parells infantils, la baixà de la bandera, el nomenament dels festers del 2020 al Casino Gran, les carrosses o la mascletà s’inclouran a la nostra programació especial d’aquests dies. I ja una setmana després finalitzarem les festes amb un reportatge especial de l’acte dels Parells que té lloc cada 18 de gener; enguany cau dissabte; així que, com diu l’alcaldessa, no hi ha excusa per a no vindre.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.