NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La CHX autoritza condicionar el riu Sants com zona de bany

Entre les obres s'eliminarà l'actual revestiment de formigó

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer ha donat via lliure a l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins per a recuperar el Riu dels Sants com a zona de bany i esbarjo 13 anys després que la mateixa entitat retirara aquesta possibilitat. Segons es comunica des del consistori, el municipi va presentar el projecte davant centenars de veïns però no ha sigut fins ara quan la presidenta i el comissari d’aigües de la CHX han donat llum verda al projecte que contempla, com actuació principal, eliminar l’actual revestiment de formigó de les actuals piscines per a retornar el riu al seu estat original.

I és que la recuperació del riu Sants ha sigut un dels objectius del govern del PSPV i Compromís que arrancava la passada legislatura i que ara encara la seua recta final. Després de la primera fase duta a terme durant el 2019, la localitat ha tornat a gaudir d’un espai oblidat i durant tot l’estiu el riu ha tornat a tindre vida.

 

 

Segons afirma en la nota de premsa el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Jordi Caparrós, la segona fase que es durà a terme els propers mesos consistirà en llevar els arbres danyats, canviar el mobiliari i posar-ne nou, mobiliari que s’adequarà als nous temps amb materials reutilitzats i reciclats. D’aquesta manera es convertirà aquest paratge natural en un espai verd, natural i sostenible, un riu del que podrà gaudir tothom.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.