NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva recopila les dades per quantificar els danys del temporal

A més, sol·licitarà la declaració de zona catastròfica

Pràcticament tot el litoral de la Safor ha quedat arrasat pel pas del temporal Gloria i ara els ajuntaments evaluen els danys amb la urgència de haver d’actuar en pocs mesos, abans de la temporada turística. En Oliva on el vent va arribar a bufar a 115 quilòmetres per hora ja s’han iniciat els treballs per recopilar totes les dades i elaborar una memòria per quantificar les destrosses. El seu alcalde, David González, que ahir anul·lava la seua visita a Fitur ha comprovat in situ l’estat en què ha quedat la ciutat després de la borrasca i va informar que el municipi sol·licitarà la declaració de zona catastròfica.

Des de primera hora d’ahir, la Brigada Municipal es trobava treballant sense descans a la platja per tal d’eliminar les tones de sorra que han cobert tota la primera línia de costa i nombrosos camins i zones encara es trobaven inundats. L’alcalde també anunciava l’inici de contactes per acollir-se a les línies d’ajudes de les administracions central i autonòmica.

Tot i tenir danys i nombrosos desperfectes, Oliva ha estat afortunada al patir menys destrosses que altres municipis veïns.

L’Ajuntament d’Oliva ha habilitat el telèfon d’atenció 647 83 75 63 per als afectats pel temporal on poden sol·licitar informació al respecte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.