NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva capital valenciana dels esports internacionals a Fitur

Amb esdeveniments de ciclisme, kitesurf i kàrting

Oliva ha presentat en Fitur la seua oferta turística que es diferencia per apostar pels esdeveniments esportius internacionals, un fet distintiu que promou un turisme més actiu, sostenible i hospitalari com es demostrarà amb la X edició del Gran Fons Alberto Contador, la celebració de l’Spain Kiteboarding League i els 500 quilòmetres de kàrting.

L’acte oficial comptava amb l’assistència d’Alberto Contador, fundador i que dóna nom al Gran Fons que tindrà lloc el 26 de setembre i que convertirà el ressort Oliva Nova Beach & Golf, Comunitat Valenciana en l’epicentre del ciclisme mundial. L’any passat s’esgotaren les 2.000 inscripcions i s’espera doblar la participació. Constarà de dos recorreguts; un de 162 quilòmetres i 3120 metres de desnivell acumulat altre de 111 amb 1965 metres de desnivell.

Altra aposta que es repeteix per quart any consecutiu i un dels més esperats de la temporada és l’Spain Kiteboarding League, segona parada del campionat que es celebrarà del 19 al 21 de juny. Tots es mostraren molt il·lusionats amb la carrera de l’oliver Kiko Roig, una mostra del recolzament de l’Ajuntament al Kite que crea afició entre els més menuts. A més aquest esport serà olímpic en 2024.

La tercera novetat ha estat la presentació dels 500 quilòmetres i la Copa d’Oliva de kàrting, una carrera de resistència en la que competiran 42 equips de tot el món; una prova pionera a nivell nacional que naix de l’esperit de les 500 milles d’Indianapolis.

I de l’esport passem a altre atractiu en alça d’Oliva, la seua gastronomia; motiu pel qual s’ha organitzat una gran Mostra Gastronòmica del 8 al12 d’octubre on s’espera congregar a 70.000 persones.

Totes propostes que busquen innovar, sorprendre i desestacionalitzar el turisme.

I un dels plats característics de la seua gastronomia fou protagonista d’un exitós showcooking a Fitur, la pebrera farcida.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.