NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Homenatge al triomf i la constància

Casa Constante i l´esportista David Tolsà reben el reconeixement de l´Ajuntament de L´Olleria per la seua trajectòria

Casa Constante i l’esportista David Tolsà han rebut de mans de l’alcalde de L’Olleria un reconeixement que valora la seua trajectòria i esforç.

Fa 100 anys que l’avi de Constantino Mompó començà a fer cadires de bova, després son pare, en acabant ell i, des de fa huit anys, els seus fills. Quatre generacions fent un mobiliari que només deixà de fabricar-se durant la Guerra Civil i que ha donat de menjar a la família durant dècades.

La fabricació manual de cadires de bova va tindre el seu moment d’esplendor i en L’Olleria moltes famílies vivien d’esta tradició, però des de fa uns anys només Casa Constante i alguna que altra empresa més es dediquen a la seua elaboració.

Constantino Mompó és un viu exemple d’esforç, trajectòria i consolidació empresarial i, per eixe motiu, l’Ajuntament ha reconegut el treball de la seua família. Però els ollerians comencen a destacar des de joves i, si no, que li ho diguen a David Tolsà, campió d’Espanya per Clubs de Taekwondo que porta des dels 6 anys practicant este esport.

Com poden comprovar, en L’Olleria trobem persones lluitadores, amb il·lusió, a les que els mals moments no han fet més que reforçar l’esperança de que es pot aconseguir més i millor treballant de valent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.