NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Oliva acull aquest cap de setmana els 500 quilòmetres de karting

Una prova de set hores ininterrompudes

Aquest cap de setmana, 1 i 2 de febrer, el Karting Vives d’Oliva acull els 500 quilòmetres, la carrera de resistència per equips més important d’Espanya que compta amb dues parades més, una en Segovia i altra en Sevilla. Per a aquesta cita hi ha confirmada la participació de 42 equips de tota Espanya, tant de la Comunitat Valenciana i ciutats com Madrid, Múrcia o Sevilla i a més a més amb pilots suïssos i francesos i també dones. Un nou esdeveniment que converteix l’esport en un dels motors econòmics més importants d’Oliva i que, a més, ajuda i promociona totes les empreses de turisme actiu de la ciutat.

La competició comença amb una prèvia el dissabte a partir de les tres de la vesprada i el diumenge a les 10 arrancaran els 500 quilòmetres. La prova tindrà una duració de set hores ininterrompudes durant les quals es mantindrà el mateix kart, encara que amb el relleu dels pilots. Els vehicles són karts privats de competició amb un motor de quatre temps que poden arribar als 110 quilòmetres per hora i competeixen en tres categories: tunning, estàndard i acer.

Des de Turisme també s’anunciava el treball que està realitzant-se per integrar a Oliva en la marca “Comunitat de l’Esport”, segell que va presentar el president Ximo Puig en Fitur.

Cap recordar que en Oliva es compta amb un dels millors circuits de karting amb una pista dissenyada per arribar a velocitats de vertigen.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.