NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Adhesió al Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana

Generalitat i Diputació d'Alacant treballen en aquesta qüestió

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la Comissió Bilateral del Consell i les tres diputacions. En la reunió mantinguda amb representants de la  Diputació d’Alacant, el seu president Carlos Mazón s’ha mostrat molt satisfet amb el resultat ressaltat la bona voluntat de les dues administracions i els avanços realitzats per facilitar un fòrum comú en benefici dels 141 municipis de la província.

La Generalitat i la Diputació d’Alacant han treballat en l’adhesió de la corporació al Fons de Cooperació Municipal de la Comunitat Valenciana, un instrument on s’impulsa l’autonomia financera d’ajuntaments i entitats locals menors. El fons està destinat a finançar serveis, infraestructures i equipaments bàsics dels municipis per millorar les prestacions dels serveis públics.

Altres qüestions abordades ha estat la inversió cultural en la província i la millor coordinació en matèria d’emergència.

Per la seua part la Generalitat anuncia que està elaborant un decret que regularà aquesta Comissió Bilateral.

S’ha convocat una propera reunió d’aquesta Comissió Bilateral per als propers 3 mesos.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.