NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Entrevista a Amparo Revert i José Maria Sancho

Han elaborat el llibre "Receptes de Frontera" que recull receptes tradicionals de la nostra zona

Hui al Bon Dia Comarcal entrevistem, als autors del llibre de cuina “Receptes de Frontera, entre Alpera i Canals”, un recull amb receptes tradicionals molt lligades al territori limítrof entre les comarques d'interior valencianes i les castellà-manxegues, i que pretén deixar constància del patrimoni gastronòmic de la zona.

El llibre ha sigut elaborat per Amparo Revert (nascuda en Alpera) i José Maria Sancho (Canals) i ofereix 80 receptes típiques dividides en 42 guisats i 38 postres.

A més, cada recepta porta associada un suggeriment del territori referent a rutes senderistes, museus, ermites, paratges singulars, artesania i castells, entre altres, enriquint la cultura sobre el territori de frontera.

Un llibre que ha comptat amb el recolzament de Obra Social de Caixa Ontinyent

No es perden els detalls d’aquest llibre de receptes tradicionals a la entrevista completa.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.